Laat je inspireren door onze projecten

We kunnen helemaal tot in detail uitleggen wat we nu precies doen... Maar we zijn ons ervan bewust dat beeld meer zegt dan woorden alleen. Wens je meer te weten? Klik hieronder op één van onze projecten.

Staalframe kantoorgebouw voor Unilin

Laatst bewerkt - 23 november 2023

Unilin te Wielsbeke doet beroep op Laevens Timmerwerken om een extra kantoorgebouw te plaatsen in hun magazijnen. Wij zaten ondertussen reeds aan de tekentafel om een op maat gemaakt staalframe te plaatsen. Meer info volgt!

Lees meer

Staalframe aanbouw te Geluwe

Laatst bewerkt - 23 november 2023

Voor een aanbouw te Geluwe plaatsten we als erkend aannemer een staalframe. In samenspraak met het tekenteam en de architect werd deze uitdagende vorm een vlot proces.

Lees meer

Totaalproject staalframe aanbouw

Laatst bewerkt - 23 november 2023

Voor een nieuwe aanbouw verzorgden wij alle van A tot Z. Van het plaatsen van een degelijke betonplaat tot de gevelbekleding. Het gebouw werd opgetrokken in staalframe die wij kunnen plaatsen als erkend aannemer.

Lees meer

Nieuwbouw project in staalframebouw te Wingene

Laatst bewerkt - 28 januari 2022

Compleet nieuwbouwproject van A tot Z. Coördinatie van betonwerken + voorbereiding van de basis voor het Quicksteel staalframe. Snelle opbouw voor een onmiddenlijke plaatsing van EPDM Mastersystems.

Lees meer

Aanbouw totaalproject te Bissegem

Laatst bewerkt - 28 januari 2022

Lopend project - We trokken alvast het Quicksteel staalframe op en zorgden dat de buitenzijde voorzien werd van de nodige isolatie. Binnen werkten we de ondergrond reeds af met OSB en waterwerende spaanplaat.

Lees meer

Optopping in staalframe en versterken van oud dakgebinte

Laatst bewerkt - 02 februari 2022

Het gelijksvloer werd vernieuw door middel van het Quicksteel staalframe, in combinatie met een optopping. Wij namen ook meteen het dakgebinte onder handen zodat deze nog jaren kan meegaan. Afwerken deden we met het betrouwbare EPDM Mastersystem.

Lees meer

Offerte aanvragen

Wil je graag samenwerken met Laevens Timmerwerken? Geef uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Nu aanvragen