Offerte aanvraag

Vul hieronder alle gegevens correct en zo gedetailleerd mogelijk in. Om een correcte offerte te kunnen opstellen hebben we wat informatie nodig. Wij zijn ons bewust dat deze vragenlijst wat uitgebreider is dan onze meeste concurenten, maar zijn er van overtuigd dat het invullen maar een klein moment van uw tijd in beslag neemt.

Vul uw persoonlijke gegevens in

Deze worden niet gedeeld met derden en zijn enkel bedoeld om u terug te kunnen contacteren.

Bent u een particulier of een zelfstandige?

Selecteer de optie die voor de aanvraag van uw offerte van toepassing is.

Geef meer informatie over uw werkzaamheden

Welke werken wenst u uit te voeren? Selecteer één of meerdere diensten die van toepassing zijn.
Geef een andere optie in waar u graag een offerte voor wenst.
Wanneer zullen de werken uitgevoerd worden? Heeft u plannen om te bouwen/verbouwen in de toekomst? Heeft u reeds uw plannen klaar en zijn deze ingediend in het digitaal omgevingsloket? Of zijn uw plannen reeds goedgekeurd? Selecteer hieronder wat voor u van toepassing is.
Bezorg ons wat extra informatie door enkele bijlages te sturen. Denk aan enkele duidende foto's, of een volledig uitgetekend plan. Wens je een groter bestand door te sturen? Dit kan je doen met WeTransfer. Vermeld de downloadlink bij jouw extra toelichting hieronder.
Maximaal 5 bestanden.
10 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, skp.
Schrijf hieronder zoveel mogelijk informatie neer over de uit te voeren werken. Dit helpt ons om ons voor te bereiden op ons bezoek. Na het bezichtigen van uw project stellen we samen met deze info een correcte offerte op.