Skeletbouw zit in tijden van een groene mindset enorm in de lift. Een snelle opbouw, budget- en milieuvriendelijk zijn slechts enkele van de positieve punten die skeletbouw met zich meebrengt. Omdat elk project zijn eigen karaktertrekken heeft benaderen we elk project met een frisse kijk. Tijdens een bezoek op de werf bespreken we de mogelijkheden met u en kiezen we uiteindelijk voor een hout-, staal- of traditionele skeletbouw. Bij deze laatste bieden we u een 3D tekening aan die u alvast doet wegdromen van uw project. Uiteraard kan u na het plaatsen van de skeletbouw vrijblijvend rekenen op Laevens Timmerwerken voor de binnenafwerking.

Staalframebouw

Bouwen of renoveren met staalframebouw is reeds denken aan de toekomst. Bijna-energie-neutraal bouwen volgens die normen die vanaf 2021 standaard zijn over gans Europa. Staalframebouw is een bouwmethode die heel wat voordelen te bieden heeft: een ecologische voetafdruk, tijd- en kostenbesparend, licht bouwmateriaal, maatvast, minder afval en een enorm snelle plaatsing. Kies voor staalframebouw en wij begeleiden, als erkend Quicksteel aannemer, jouw project van A tot Z.

Erkend Quicksteel aannemer

Eind mei 2020 werden we officiëel erkend als Quicksteel aannemer. Quicksteel is één van de trendsetters die staalframebouw goed weet op de Belgische markt te zetten. Bij elk project werken we nauw samen met het Quicksteel-team en hebben we de afgelopen jaren reeds 10-tallen projecten kunnen verwezelijken. Sinds maart 2022 kregen we ook een 'Aanbevolen door Architecten'-label waar we ondertussen heel trots op zijn!

Visuele voorstelling van onze Quicksteel staalframebouw structuur

Voor nieuwbouw en renovaties

Met Laevens Timmerwerken zijn we kleinschalig gestart. Door ons continu bij te scholen, en onze ervaring die we dagelijks op de werf absorberen mogen we gedurfd zeggen dat we experts zijn. Experts in het plaatsen van staalframebouw voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Zo verzorgen wij uw woning, bijgebouwen, optopping, bedrijfsgebouw of hangar. Bekijk onze realisaties of vraag uw gratis offerte aan via ons online formulier.

Staalframebouw naakt van nieuwbouwproject
Staalframebouw toepassingsvoorbeeld voor garage of hangar
Staalframebouw toepassingsvoorbeeld als optopping
Bekijk en download de infobrochure van onze partner

Offerte aanvragen

Wil je graag samenwerken met Laevens Timmerwerken? Geef uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Nu aanvragen