Over ons

Laevens Timmerwerken uit Lauwe is jouw aanspreekpunt voor skeletbouw, timmerwerken, plaatsen van EPDM, dakconstructies, tuinhuizen en totaalprojecten. Zowel voor grote als kleine. Alles in samenwerking met jou.

Gevelbekleding Laevens Timmerwerken

Gregory Laevens, zaakvoerder bij Laevens Timmerwerken is een jong en gedreven schrijnwerker. Na jaren ervaring begon Gregory met een eigen zaak. Doorheen deze tijd maakte hij de kneepjes van het vak zich meester. De motivatie om elke klant tevreden te stellen én om mooie projecten neer te zetten, zijn dan ook de leidraden die die hij in zijn bedrijf plaatst.

Totaalproject van renovatie en aanbouw in staalframebouw - Laevens Timmerwerken

Projecten op maat, én volledig naar wens van de klant. Hetzij voor staalframe- of skeletbouw, voor tuinhuizen of alle andere timmerwerken. Laevens Timmerwerken verzorgt het totaalplaatje. "Keuze van de beste materialen en de geschikte houtsoorten, zorgen dat we telkens een duurzaam project kunnen neerzetten. Zonder het budget van de klant uit het oog te verliezen."

Staalframebouw met Laevens Timmerwerken en Quicksteel

Duurzame projecten verwezenlijken waar jij als klant van droomt.

Met enkel één aanspreekpunt heb jijzelf de vrijheid om te focussen op wat echt belangrijk is; jouw project. Elke dag mijn expertise tot je dienst. Kleine of grote oplossingen op maat, meedenkend met de klant, een budgetvriendelijk aanpak... Kortom: jouw project is in goede handen.

Kennismaken & brainstormen

Voor elk project gaan we persoonlijk te werk. Bij een eerste kennismaking krijgen we snel een beeld wat de wensen zijn en doorlopen we samen een voorbeelddraaiboek, zodat jij ook een voorsmaakje krijgt.

Werfopvolging

Geen extra aannemers waar jij je zorgen over hoeft te maken. Wij volgen het volledige project op en sturen bij waar nodig.

Afwerking

Een goede planning is al het halve werk. Wij verzorgen de volledige uitvoering van jouw project, en werken alles nauwgezet tot in de puntjes af.

Terras in hout - Laevens Timmerwerken