Laevens Timmerwerken uit Lauwe is jouw aanspreekpunt voor timmerwerken, skeletbouw, dakconstructies, tuinhuizen en totaalprojecten. Zowel voor grote als kleine. Alles in samenwerking met jou.

Gevelbekleding Gregory Laevens Timmerwerken

Gregory Laevens, zaakvoerder bij Laevens Timmerwerken is een jong en gedreven schrijnwerker. Na jaren ervaring begon Gregory met een eigen zaak. Doorheen deze tijd maakte hij de kneepjes van het vak zich meester. De motivatie om elke klant tevreden te stellen is dan ook de filosofie die hij in zijn bedrijf plaatst.

Patio en Pergolas Gregory Laevens Timmerwerken

Projecten op maat, én volledig naar wens van de klant. Hetzij voor houtskeletbouw, voor tuinhuizen of alle andere timmerwerken. Laevens timmerwerken verzorgt het totaalplaatje. "Keuze van de beste materialen en de geschikte houtsoorten, zorgen dat we telkens een duurzaam project kunnen neerzetten."

Traditionele houtskeletbouw

Duurzame projecten verwezelijken waar jij als klant van droomt. Met enkel één aanspreekpunt heb jijzelf de vrijheid om te focussen op wat echt belangrijk is; jouw project. Elke dag mijn expertise tot je dienst. Kleine of grote oplossingen op maat, meedenkend met de klant, een budgetvriendelijk aanpak... Kortom: jouw project is in goede handen.

UITTEKENEN

Voor elk houtskelet project tekenen wij samen met WFR een gedetailleerde 3D voorstelling waarin jij zelf je droom kan ontdekken! Ook voor een keuken of dressing op maat schotelen wij jou een voorstelling voor.

AFWERKING

Een goede planning is al het halve werk. Wij verzorgen de volledige uitvoering van jouw project, en werken alles nauwgezet tot in de puntjes af.

WERFOPVOLGING

Geen extra aannemers waar jij je zorgen over hoeft te maken. Wij volgen het volledige project op en sturen bij waar nodig.

Renovatie Gregory Laevens Timmerwerken