Laat je inspireren door onze projecten

We kunnen helemaal tot in detail uitleggen wat we nu precies doen... Maar we zijn ons ervan bewust dat beeld meer zegt dan woorden alleen. Wens je meer te weten? Klik hieronder op één van onze projecten.

7 dakconstructies plaatsen te Roeselare

Laatst bewerkt - 09 juni 2020

Plaatsen van verschillende hellende daken te Roeselare.

Lees meer

Quicksteel aanbouw te Wevelgem

Laatst bewerkt - 29 juni 2020

Utibreiding van een woning te Wevelgem met Quicksteel staalskeletbouw. Snel en efficiënt om op een paar dagen een wind en waterdichte aanbouw te creëren. Voorzien van een lichtkoepel voor natuurlijke lichtinval.

Lees meer

Dakconstructie rijwoning

Laatst bewerkt - 07 juni 2020

Dakconstructie plaatsen van een rijwoning te Lauwe. De oversteken hebben we ook uitgewerkt samen met de topgevels en het dak van de garage.

Lees meer

6 dakconstructies in serie

Laatst bewerkt - 07 juni 2020

Of het nu voor 1 dak is of voor meerdere. Geen project is te groot of te klein. Deze nieuwbouwwoningen werden voorzien van een klassiek zadeldakconstructie.

Lees meer

Brievenbus op maat in Padouk

Laatst bewerkt - 01 juni 2020

Een lelijke hoek werd functioneel aangekleed. Het verbergen van het zichtbare gaspunt kreeg meteen ook een ideale functie. Een brievenbus op maat werd geplaatst op de voorbereide ondergrond voor extra stevigheid.

Lees meer

Tuinhuis grenen en padouk met ceder shingles met zoldering

Laatst bewerkt - 01 juni 2020

Tuinhuis opgebouwd op betonplateau door middel van een houtskelet op maat. Uitgetekend en in samenspraak met de klant werd er een handige zoldering voorzien voor extra stockage ruimte.

Lees meer

Offerte aanvragen

Wil je graag samenwerken met Laevens Timmerwerken? Geef jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Nu aanvragen