EPDM Mastersystems

Strakke afwerking voor uw dak

Bij Laevens gaan we graag voor een slimme keuze. Met EPDM Mastersystems hebben we de mogelijkheid om platte daken kwalitatief en zonder zorgen af te werken. Snel, efficiënt én duurzaam. Met een ideale helderwaterrecuperatie blijven onze materialen méér dan 50 jaar waterdicht. Geschikt voor platte en licht hellende daken; voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Dakbedekking met EPDM Mastersystems is ideaal voor grote oppervlaktes
Dakbedekking met EPDM Mastersystems laat zich makkelijk verwerken zowel horizontaal als verticaal. Ook speciale ingewerkte koepels zijn geen uitdaging met EPDM Mastersystems.
EPDM Mastersystems is een synthetisch dakrubber met extra wapening voor een langdurige levensgarantie.

Maar wat is EPDM nu eigenlijk?

Om het met moeilijke woorden te zeggen: Ethyleen - Propyleen - Dieen - Monomeer. Om het duidelijk uit te leggen is EPDM dakbedekking een éénlaags synthetisch dakrubber. Uitstekende elasticiteit en bestand tegen extreme weersinvloeden met een levensgarantie tot minstens 50 jaar. Het is trouwens volledig recycleerbaar en dient niet met de vlam geplaatst worden. Mastersystems (VM Building Solutions) heeft steeds geïnvesteerd in het produceren van een innovatief product. Zo voorzien ze in de EPDM, in tegenstelling tot de gewone EPDM, een extra wapening die een zekerheid biedt naar levensduur. Dat is jouw opwaardering van een kwalitatief dak én kiezen voor een betaalbare oplossing.

Erkend Mastersystems plaatser

Als erkend Mastersystems plaatser versterkten we onze know-how en foutloze installatie. Dit in combinatie met onze expertise van skeletbouw zijn het plaatsen én meteen waterdicht maken van platte daken één van onze sterktepunten. Zowel voor gezinswoningen als voor projecten van méér dan 1000 vierkante meter.

Laevens is erkend Mastersystems plaatser.
EPDM Mastersystems is een ideale ondergrond voor jouw groen dak.

Groen dak

Wist je trouwens dat een plat dak afgewerkt met een EPDM laag zich makkelijk aanpast aan groene oplossingen? Zo is EPDM Mastersystems, met zijn wortelwering, de enige perfecte combinatie als ondergrond voor jouw groen dak.